Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
3.86
4 stars: Foarte bun
7 pareri

Plan de afaceri pentru cultura buretilor Pleurotus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ciupercile Pleurotus constituie o valoroasa sursa de proteine. In carpoforii ciupercii se gaseste 5,8-7,5% substanta uscata, din care 4,8% substanta azotoasa, in structura careia intra aminoacizii comparabili cu cei din oua.

Ciupericile Pleurotus au si efecte benefice asupra organismului, in urma cercetarilor reiesind ca sunt indicate pentru scaderea colesterolului. Alte efecte care se mentioneaza, in afara celui de control al nivelului de colesterol sunt efectele antivirale, antibiotice, antitumorale si antiinflamatoare. De asemenea au fost realizate preparate medicinale pe baza de extract de Pleurotus.

Ciupercile Pleurotus se conserva foarte bine in stare proaspata, timp de 7-8 zile daca sunt tinute in pungi de polietilena la temperatura de 2 C.
Cercetarile au relevat faptul ca ciupercile se pastreaza corespunzator timp de 3 zile la 0 C, la umiditate relativa 85% si 1 zi la 18 C, la umiditate relativa de 85%.

Elaboram plan de afaceri pentru infiintarea de ciupercarii cu Pleurotus,mai ales ca sunt finantabile din fonduri nerambursabile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura